top of page

II Международен Клет симпозиум


От 13 до 16 ноември 2014 г. в Охрид, Македония се проведе II Международен симпозиум на издателска група Клет за директори и учители от Балканските държави. Българските представители взеха активно участие в мероприятието и имаха възможността да създадат много полезни контакти с колеги от други държави за потенциални бъдещи партньорства.


Темата на симпозиума бе „Истинското дигитално училище – Примери за печеливши дигитални учебни материали“ и участниците бяха запознати с най-новите средства за дигитално обучение, добри практики в използването на дигитални учебни материали и ползите от успешното им прилагане в училищна среда.


В Симпозиума участваха представители на седем държави: Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора и България. Лектори бяха известни имена в областта на дигиталното обучение като Морис де Хонд, Пол Роджърс, Луис Херпинг Елегард, Маруша Кмет, Мехмет Байрактароглу, Матей Урбанчич и Брендън Уайтман от Кеймбридж Юнивърсити Прес.


Благодарим на всички директори и учители, които взеха участие във II Международен симпозиум, и се надяваме натрупаният опит да бъде успешно приложен в българското училище.


Снимки от събитието можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152435818855686.1073741834.242206035685&type=1

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page