top of page

Юбилеен Ден на Кеймбридж 2016


Уважаеми колеги и приятели,


с удоволствие Ви каним на едно от най-значимите събития в английския език за тази година – десетата юбилейна национална конференция за преподаватели по английски "Кеймбридж Ден 2016", която ще се състои на 23 април 2016 г. (събота) в хотел Маринела, София.


Тази година конференцията ще е по-специална, тъй като отбелязва десетата годишнина от явлението „Ден на Кеймбридж” в България, което се превърна в институция и в най-голямото и очаквано събитие за преподавателите по английски език у нас!


Бъдете наши гости! Позволете ни да Ви благодарим за усилията, които полагате в нелеката си работа и затова, че бяхме заедно през изминалите десет години.


Насладете се на интересните презентации, на личния контакт с колегите, споделете радостта на победителите в националното състезание по английски език и се забавлявайте!


Запазете своето място в Деня на Кеймбридж най-късно до 15 април 2016 г.,като попълните формата за регистрация, поместена тук.


Миналата година местата свършиха доста преди крайния срок за записване, затова не отлагайте,заявете своето участие още сега!


Поканата и програмата на събитието ще намерите ТУК.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page