top of page

10-ти Юбилеен Ден на Кеймбридж 2016


Уважаеми колеги и приятели,


Остават само два дни до 10-тата юбилейна национална конференция за преподаватели по английски език "Ден на Кеймбридж", която ще се състои на 23 април 2016 г. (събота) в хотел Маринела, София. Тази година интересът към конференцията надмина очакванията ни и обещава да бъде наистина грандиозно събитие, което ще отпразнуваме заедно.


Напомняме Ви, че на конференцията ще бъдат наградени победителите от националното състезание по английски език, което Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, организира вече десет години. За нивата Starters, Movers, Flyers и A1 ще бъдат наградени учениците, които са класирани на първо място. Наградите за участниците и подготвилите ги учители, които са класирани на второ и трето място за тези нива, ще бъдат раздадени в училищата на участниците.


Регистрацията на участниците в конференцията започва в 8:00ч. Всички регистрирани за присъствие ще получат на електронната си поща покана, в която има уникален код. Молим Ви да разпечатате кода, за да бъде по - лесна и бърза регистрацията Ви.


Очакваме Ви!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page