top of page

ЖУРИ

на Годишни награди за образование на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България 2023

n_shivarovv.jpg

ПРОФ. НАЙДЕН ШИВАРОВ

Проф. Найден Шиваров е директор на Националния STEM център от март 2022 г. и ръководител на секция “Кибер-физични системи” в Института по информационни и комуникационни технологии към БАН. През 2001 г. завършва докторантура по роботика в Техническия университет във Виена, Австрия, а в края на 2022 г. придобива академична длъжност “Професор”. Има множество научни публикации, изобретател е на патентован полезен модел “Автономен персонален сервизен мобилен робот”. Ръководител е на 5-ма докторанти, а в момента е и координатор на два проекта по програмата “Еразъм+”. 

Траян - без фон.png

ТРАЯН ТРАЯНОВ

Траян Траянов е част от екипа на Фондация “Заедно в час” от самото и начало през 2010 г. Бил е програмен директор, отговарящ за управлението на екипите по привличането, подбора и обучението на учителите в програмата, развитието на общността и цялостния мониторинг и оценка на въздействието ѝ. Към днешна дата той е директор и член на Управителния съвет на фондацията. 

Надежда Николчева-1.jpg

НАДЕЖДА НИКОЛЧЕВА

Надежда Николчева е зам. директор по учебната дейност на 129 ОУ “Антим I”, гр. София. Тя е бивш председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България. Носител е на редица награди, сред които три пъти бива отличена с приза  „Директор на годината“, две награди „Неофит Рилски“ и най-високото отличие на МОН – „Св. Иван Рилски“. Съучредител и дългогодишен член е на Управителния съвет на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Emilia Todorova_211x215.png

ЕМИЛИЯ ИВАНОВА

Емилия Иванова е бивш дългогодишен директор на 90 СУ “Генерал Хосе де сан Мартин”, гр. София, a понастоящем е ментор в програма “Училища за пример” на Фондация “Заедно в час” и активен участник в проект “Училища на въпросите” на Фондация “Темпо”, с подкрепата на Америка за България . Работила е и като директор в Българското средно общообразователно училище “Христо Ботев” в Братислава, Словакия. Тя е носител и на редица награди, сред които почетното отличие “Неофит Рилски” на Министерство на образованието и науката и “Агент на промяната”.

bottom of page