ЧЛЕНОВЕ НА АСОЦИАЦИЯТА

град София

представлявано от Владимир Колев

град Търговище

представлявано от Севдалина Зафирова

град София

представлявано от Весела Иванова

град София

представлявано от Цветанка Костадинова

град София

представлявано от Диян Стаматов

град София

представлявано от Юлиян Плачков

град София

представлявано от Владимир Миков

град София

представлявано от Иван Стоянов

град Нови Искър

представлявано от Пламен Димитров

град София

представлявано от Ваня Минева

град София

представлявано от Клара Арабаджиева

град Стара Загора

представлявано от Милена Желязкова

град София

представлявано от Лилия Торньова

град Варна

представлявано от Даниела Игнатова

град София

представлявано от Таня Трапова

град София

представлявано от Надка Христова

град Сливен

представлявано от Ваня Пенчева

град София

представлявано от Велина Георгиева

град София

представлявано от Нели Киркова-Костова

град София

представлявано от Таня Груева

град София

представлявано от Снежина Георгиева

град София

представлявано от Маргарита Димитрова

град София

представлявано от Соня Василева

град София

представлявано от Румяна Парцова

град Благоевград

представлявано от Лилия Стоянова

град Варна

представлявано от Мария Нестерова

град София

представлявано от Емилия Стефанова

1 / 5

Please reload

 

Гаранция за коректност, ползотворно сътрудничество и предоставяне на материали с изключително високо качество.

 

За мен беше голямо удоволствие да участвам в Деня на Кеймбридж и тази година! Лекторите-гости имаха много съдържателни, с практическа насоченост лекции и мисля, че се радваха на добър контакт с аудиторията заради своята компетентност и изключителна доброжелателност.

Изключително съм щастлива, че имах възможността да присъствам на Деня на Кеймбридж. Благодаря Ви за срещата със специалните гости, невероятните Хърбърт Пухта и Андржей Ратяковски. Всички сесии бяха изключително полезни, а общуването с такива ерудирани специалисти е незабравимо преживяване - зареждащо и вдъхновяващо! 

 

Искам да ви поздравя за отличната работа. Аз и моите колеги бяхме щастливи да присъстваме на този празник на английския език. Сесиите на лекторите бяха увлекателни, практични и ползотворни, поне за мен. Радвам се, че имам възможността да присъствам на такива грандиозни събития. Продължавайте в същия дух!

 

Качество. Професионализъм. Мотивация. Отлична възможност за развитие на учениците, повишаване на компетентността на учителите.

 

Аз и моите колеги от ЕШ БУК привестваме безупречното партньорство и организция, създадени от екипа на Клет и превърнали се в  отличителна черта на всяка една Ваша инициатива. Моето лично мнение е, а ние работим с доста издателства, че вашата дейност далеч надхвърля дейността, присъща само на издателство. Вие създавате лоби, мотивационна среда за желаещи да бъдат част от тази организация, нарастваща от година на година. 

 

Благодаря за възможността да бъда част от ежегодното събитие - Денят на Кеймбридж, организирано от Издателство Клет. Изключително съм впечатлена от презентацията на г-н Х.Пухта. Убедена съм, че и занапред ще каните толкова талантливи и ерудирани специалисти в областта на преподаването на английски език, тъй като вярвам във Вашата прецизност и отговорност при подбора. Още веднъж приемете моите лични благодарности за цялостната подкрепа, която Издателство Клет предоставя на мен и моите колеги - учители по английски език!

 

Вдъхновяващ екип от изключителни професионалисти с креативни идеи и амбициозни проекти.

 

Сърдечно Ви благодаря за ежегодната подкрепа, за вниманието към нас учителите и доброто отношение. Всеки ваш семинар е полезен и вдъхновяващ. Предоставяте прекрасната възможност да се запознаем с нови колеги, с които споделяме част от своята работа и вълнения. Преподавам предимно на деца в начален курс на обучение. И лекцията на Хърбарт Пухта бе изключително полезна за мен.

 

АКУБ е едно от малкото стойностни сдружения в образованието, отворени към обучението по чужди езици. За 10 години се превърна в значим фактор за чуждоезиковото обучение в България, творческа лаборатория за ученици и учители, неразделна част от образователните успехи на членовете на Асоциацията в Европа.

Please reload