top of page

МНЕНИЯ ЗА АСОЦИАЦИЯТА

Благодаря Ви за вниманието, с което ни удостоихте! Беше удоволствие да получим материали от Вашия колега и да споделим информация за съответните езикови нива, съответно учебна система, за което още веднъж много благодаря. Ние от години работим с Вашето издателство и възнамеряваме да продължим и в бъдеще. 

Удоволствие е за мен да бъдем партньори в работата и да постигаме все по-добри резултати, благодарение на това, което Вие сте създали, а ние се опитваме да предадем достойно, интересно и забавно!

Весела Янчовска

Благоевградска професионална гимназия - гр. Благоевград

Много благодаря за поздравленията за Деня на учителя, както и за хубавите думи за професията ни.

Задължително ще предам Вашите поздрави на моите колеги.

Желая Ви много здраве и лично щастие на Вас и целия екип на Клет България!

Здравка Златанова

ЦПЛР - ОДК гр. Перник

Бъдете здрави, все така успешни, вдъхновяващи, подкрепящи ни :) Без Вашата помощ и подкрепа, щеше да е много трудно, дори невъзможно да сме толкова успешни в това, което правим всеки ден в класната стая :) 

Илонка Лозанова

ЧПГЧО "Челопеч", с. Челопеч

Много благодаря за пожеланията и възможността да участвам в Деня на Кеймбридж! Бих искала да Ви поздравя за отличната организация и сърдечното посрещане на учителите! Възхищавам се на Вашия професионализъм и отдаденост на работата. Пожелавам здраве, щастие и сбъднати мечти на Вас и Вашия екип!

С радост и удовлетворение ще ползвам материалите на издателството

Божена Христова

X ОУ "Алеко Константинов", гр. Перник

Използвам случая да Ви поздравя отново с юбилея. За мен, като представител на ЕЦ "ЛИНГВИЯ" беше чест да присъствам на тържеството по случай годишнината на Асоциацията.

 

Пожелаваме на всички, които допринасят за умножаването на инициативите на Асоциацията и популяризирането на целите и, и които са част от това разрастващо се семейство здраве, неуморност и вдъхновение! Вярваме, че благодарение на съвместните ни усилия занапред ще сме в състояние да предоставяме още по- качествено обучение по английски езики че ще имаме възможност да обменяме конкретни идеи и наблюдения, които произтичат от ежедневната ни работа.

Ани Цолова

ЕЦ "ЛИНГВИЯ", гр. София

В лицето на партньори като Вас, за образованието в България има надежда, да бъде все по-качествено и успешно!
Благодаря за партньорството и възможността да работим заедно!

Бъдете здрави и все така мотивирани!

Радиана Стефанова

СУ "Екзарх Антим І", гр. Казанлък

Благодаря от името на цялата ни училищна общност за това, че Асоциацията на Кеймбридж училищата в България ни отвори нови хоризонти и възможности за изява на нашите ученици.

Весела Панчева

СУ "Димитър Талев”, гр. Добрич

Благодаря!

За уважението и за всичко, което правите, за да работим ние по-добре и по-качествено!

Николай Кръстев

ЧПГЧО "Челопеч", с. Челопеч

Сърдечно благодаря за поредната незабравима среща, на която имах честта да присъствам. Благодаря и за проявеното лично отношение.

За 11-ти път имам удоволствието да участвам във Ваше събитие от такъв висок ранг. Винаги, когато имам възможност  посещавам и други Ваши прояви.

Конференцията за мене беше много полезна, изпълнена с висока духовност, мотивираща и вдъхновяваща. Очаквах я с нетърпение и провеждането й напълно оправда очакванията ми. С огромно удовлетворение ме изпълниха не само сесиите, а и срещите с колеги, разговорите със сътрудниците Ви и възможността да си закупя някои нови заглавия от издателската листа.

Благодаря и Ви пожелавам нови успехи! 

Искра Данаилова

ПГЖТ "Никола Корчев" гр. София

Благодаря Ви, че сме част от семейството на Клет! Разгледах учебниците за втори и шести клас и останах очарована от начина на подаване на материала. Страхотен подход и тактика. Толкова забавен и едновременно образователен. Определено това са учебниците, с които искам да работя и преподавам английски език.

Ралица Крайнова

ОУ "Васил Левски" с. Книжовник

Сърдечно Ви благодаря за ежегодната подкрепа, за вниманието към нас учителите и доброто отношение. Всеки ваш семинар е полезен и вдъхновяващ. Предоставяте прекрасната възможност да се запознаем с нови колеги, с които споделяме част от своята работа и вълнения. Преподавам предимно на деца в начален курс на обучение. И лекцията на Хърбарт Пухта бе изключително полезна за мен.

Боряна Димитрова

ОУ „Васил Левски“ гр. Правец

Искам да ви поздравя за отличната работа. Аз и моите колеги бяхме щастливи да присъстваме на този празник на английския език. Сесиите на лекторите бяха увлекателни, практични и ползотворни, поне за мен. Радвам се, че имам възможността да присъствам на такива грандиозни събития. Продължавайте в същия дух!

Тенчо Пеев

ФСГ „Атанас Буров“ гр. Хасково

Благодаря за възможността да бъда част от ежегодното събитие - Денят на Кеймбридж, организирано от Издателство Клет. Изключително съм впечатлена от презентацията на г-н Х.Пухта. Убедена съм, че и занапред ще каните толкова талантливи и ерудирани специалисти в областта на преподаването на английски език, тъй като вярвам във Вашата прецизност и отговорност при подбора. Още веднъж приемете моите лични благодарности за цялостната подкрепа, която Издателство Клет предоставя на мен и моите колеги - учители по английски език!

Здравка Златанова

ЦПЛР - ОДК гр. Перник

Аз и моите колеги от ЕШ БУК привестваме безупречното партньорство и организция, създадени от екипа на Клетт и превърнали се в отличителна черта на всяка една Ваша инициатива. Моето лично мнение е, а ние работим с доста издателства, че вашата дейност далеч надхвърля дейността, присъща само на издателство. Вие създавате лоби, мотивационна среда за желаещи да бъдат част от тази организация, нарастваща от година на година. 

Радосвета Христова

ЕЦ БУК гр. София

За мен беше голямо удоволствие да участвам в Деня на Кеймбридж и тази година! Лекторите-гости имаха много съдържателни, с практическа насоченост лекции и мисля, че се радваха на добър контакт с аудиторията заради своята компетентност и изключителна доброжелателност.

Зорница Димитрова

СМГ „Паисий Хилендарски“ гр. София

Изключително съм щастлива, че имах възможността да присъствам на Деня на Кеймбридж. Благодаря Ви за срещата със специалните гости, невероятните Хърбърт Пухта и Анджей Ратяковски. Всички сесии бяха изключително полезни, а общуването с такива ерудирани специалисти е незабравимо преживяване - зареждащо и вдъхновяващо! 

Христина Митова

СУ „Йордан Йовко“ гр. Кърджали

Бих искала да Ви поздравя за чудесната организация на Кеймбридж ден 2017! Сигурна съм, че и другите участници високо са оценили точността при провеждането на лекциите и допълнителните срещи! Личното ми мнение е, че е изключително важно в България като цяло да се работи върху модернизиране на методологията на преподаване на езици. С интерес очаквам следващите дни на Кеймбридж.

Галя Бачева

УЦ Алианс Лингва гр. Велико Търново

Вдъхновяващ екип от изключителни професионалисти с креативни идеи и амбициозни проекти.

Снежана Няголова

СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр. Бургас

АКУБ е едно от малкото стойностни сдружения в образованието, отворени към обучението по чужди езици. За 10 години се превърна в значим фактор за чуждоезиковото обучение в България, творческа лаборатория за ученици и учители, неразделна част от образователните успехи на членовете на Асоциацията в Европа.

Йордан Милков

ПГПЧЕ "Васил Карагьозов" гр. Ямбол

Иновативна и атрактивна организация, която осигурява възможност на ученици и учители да градят своите кариери.

Петя Пенева

ОУ "Петко Рачов Славейков" гр. Ямбол

Асоциацията дава възможност за изява на ученици и учители и мотивира за повишаване качеството на обучението.

Миглена Пантова

ЕШ "Адвенчър" гр. Видин

Асоциацията създава среда за активно общуване, съизмерване на нивото на подготовка и конкуренция между учебните заведения.

Недялка Кюпрюджиева

СУ "Йордан Йовков" гр. Кърджали

Асоциация, ръководена професионално, с ангажимент към успеха на младите хора, осигуряваща поле за изяви на учители и ученици. Членството в асоциацията е преимущество и престиж за училищата.

Виолета Йосифова

Старопрестолна професионална гимназия по икономика гр. Велико Търново

Благодарност на сдружение "Асоциация на Кеймбридж училищата в България" за професионализма, отдадеността и подкрепата при осъществяване на чуждоезиковото обучение в училищата. За ПГРТО - Плевен членството в Асоциацията е огромна чест, привилегия и нови възможности за повишаване качеството на образованието чрез квалифицирани педагогически специалисти, иновативни учебници и учебни комплекти и мотивирани ученици.

Невена Арабаджиева

ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване гр. Плевен

Чудесна инициатива, която подтиква учители и ученици да учат различно.

Соня Василева

54 СУ "Свети Иван Рилски" гр. София

Членуването в асоциацията дава възможност за съизмерване на постиженията с най-добрите училища. Много са важни контактите между учителите, както и провежданите обучения.

Теменужка Крумова

ГПЧЕ "Симеон Радев" гр. Перник

Една прекрасна общност от хора и образователни институции, споделящи общи ценности!

Розалина Русенова

СУ "Васил Левски" гр. Троян

Асоциацията е организация, която успява да допренесе за развитието на учителската професия, като стимулира интересите на учителите и насърчава разширяване на познанията на учениците.

Рени Илиева

ЧПГ "Класик" гр. Пловдив

Асоциацията е сила, съчетаваща висок професионализъм, иновации и напредък с отговорност и престиж! Тя е стремеж към високо качество на чуждоезиковото обучение, осъществяван от образовани и всеотдайни учители.

Лилия Стоянова

Седмо СУ "Кузман Шапкарев" гр. Благоевград

Работещите в Асоциацията са отлични професионалисти, които се стремят да използват най-новите световни тенденции в областта на чуждоезиковото обучение, те са активни, инициативни и отговорни. Асоциацията е един от партньорите, с който работим отлично и с удоволствие.

Цветанка Костадинова

105.СУ "Атанас Далчев" гр. София

Please reload

bottom of page