top of page

GLOBAL WINNER EVENT 2019

Състезание по английски език за ученици от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България

Участвай и покажи какво знаеш! Състезавай се с най-добрите в света!

На 27 и 28 юни в Нови Сад, Сърбия, се проведе Global Winner Event 2019, в който взеха участие победителите в националните издания на международното състезание по английски език Kangaroo Global Linguistic, за което Асоциацията на Кеймбридж училищата има ексклузивните права за България.

Тазгодишните победители са представителите на Сърбия, Малайзия и Румъния. Поздравления и честито на учениците и подготвилите ги учители!

България и Асоциацията на Кеймбридж училищата бяха представени от Искрена Димитрова от ЕГ "Гео Милев" гр. Добрич и Мария Георгиева от Частна езикова школа "СКАЙ" гр. Търговище.

Все по-масовото участие на ученици от нашето сдружение в състезанието и изключително достойното им представяне затвърдиха статута на България като водещ участник в Kangaroo Global Linguistic и като страна с много високо ниво на обучение по английски език.

 

Разгледайте СНИМКИТЕ от Global Winner Event 2019 тук: http://www.kglcontest.org/kgl-gallery-2/

Следващото издание на международното събитие през 2020 г. ще се проведе в град Амиен, Франция. Сигурен съм, че отново ще се представим все така достойно.

 

"Участието ми в международният кръг на състезанието по английски език KGL 14-16.06.2019г. в гр. Нови Сад, РСърбия, бе едно незабравимо и вълнуващо изживяване. Срещнах се с много добронамерени, ученолюбиви и чистосърдечни хора, чийто лица няма да забравя. Изживяването бе по-скоро релаксиращо, отколкото напрегнато, зареждащо с емоции и нови познанства. Обслужването в хотела беше чудесно, както и разходката в парка и центъра на Нови Сад, а също и посещението на крепостта в стария град. Домакините ни предложиха посещение в Escape room, където проверихме уменията си за сътрудничество и екипност и успешно разрешихме загадките. Уикендът отмина неусетно. Радвам се, че имах възможността да съм на такова прекрасно място!" - Мария Георгиева, VІІІ клас, ученичка в ЧЕШ "СКАЙ" - гр. Търговище

20190615_125205.jpg

KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2019

Състезание по английски език за ученици от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България

Участвай и покажи какво знаеш! Състезавай се с най-добрите в света!

Уважаеми колеги,

Не пропускайте да отбележите в календара си предстоящите датите за тазгодишното състезание:

  • 16 фeвруари 2019 г. 12:00ч. – вътрешнуочилищен кръг на националното състезание по английски език KGL.

  • 13 април 2019 г. 11:00ч. – национален кръг на националното състезание по английски език KGL. Домакин 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ гр. София.

Примерни материали за подготовка можете да свалите от тук:

Примерен тест ниво А1

Примерен тест ниво А2

Примерен тест ниво B1

Примерен тест ниво B2

Резултатите от вътрешноучилищния кръг на  състезанието по английски език Kangaroo Global Linguistics ВЕЧЕ СА ЯСНИ.

Поздравления за постигналите високи резултати!

Всяко училище, трябва да попълни ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЯВЯВАНЕ В НАЦИОНАЛНИЯ КРЪГ НА СЪСТЕЗАНИЕТО до 9.04.2019 г.

Националният кръг на състезанието ще се проведе на 13 април 2019 г. при домакинството на 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ гр. София. Началото на състезанието ще бъде дадено в 11:00 часа. Всички участници трябва да бъдат в училището най - късно до 10:30 часа.

bottom of page