top of page

ПАРТНЬОРСТВО С ЕЗИКОВ И ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР АВО

Кеймбридж Инглиш е глобална инициатива на Университета Кеймбридж за популяризиране на сертификатните изпити по английски език на университета и за подготовка за полагането им с материали на университетското издателство.

 

Кеймбридж Инглиш предвижда още по-тясно сътрудничество между двата департамента на университета – изпитния Cambridge English Language Assessment (CELA) и издателството Cambridge University Press. По света това означава по-близко взаимодействие между оторизираните изпитни центрове на Cambridge и представителите на Cambridge University Press.

 

АВО е изцяло отворен езиков и изпитен център на Cambridge English Language Assessment с право да провежда всички нива и всички варианти на изпити не само за свои курсисти, но и за външни кандидати, желаещи да получат престижен международно признат сертификат. Възможността за явяване на хартиен и компютърен вариант на изпитите FCE, CAE, СРЕ улеснява всички кандидати, независимо къде са се подготвили.

 

Клет България е част от голямата немска издателска група Клет и е изключителен представител на Cambridge University Press у нас. В това си качество Клет създаде и ръководи Асоциацията на Кеймбридж училищата в България – е едно от най-голямото и влиятелно обединение на училища у нас. Една от основните цели на Асоциацията е популяризиране на изпитите на Кеймбридж и окуражаване на учениците да се подготвят и явяват на тях.

 

АВО и Клет създадоха редица възможности за училищата-членове на Асоциацията за улеснено явяване и полагане на изпитите:

   -  провеждане на изпитите на място в училищата и превръщането на най-активните от тях в Изпитна база на Cambridge English Language Assessment;

   -  възможност за избор между хартиен и компютърен вариант на изпита;

   -  повече изпитни сесии - по 2 сесии на месец за всяко ниво;

   -  отстъпка от стойността на всяка изпитна такса;

  -  участие в програмата на Cambridge English Language Assessment за предварително тестване;

   -  представяне на училището в уебсайта на АВО за подготвителни центрове;

Възползвайте се!

За повече информация и запитвания: www.cambridgeexams-avo.com

 

 

Перфектен екип, предлагащ най – доброто в сътрудничеството си с училището в областта на чуждоезиковото обучение.

 

Ако искате да се развивате като съвременна образователна институция, направете всички възможни усилия да ви приемат като член на Асоцияцията на Кеймбридж училищата в България.

 

Благодаря!

За уважението и за всичко, което правите, за да работим ние по-добре и по-качествено!

Please reload

bottom of page