top of page

Годишни награди за образование
на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България 2021

Образованието има жизненоважна роля за подкрепата и развитието на общностите. Качественото образование е онова, което променя съдби и трансформира обществото. Настоящите награди са израз на признанието на този важен принос на образованието за обществения живот.

 

Годишните награди за образование на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България имат за цел да оценят, насърчат и отбележат върховите постижения в образователния сектор в България. Наградните категории очертават ключовите области, които оказват влияние върху представянето на учениците и позволяват на работещите в системата на образованието да получат заслужено признание за постигнатото в различните аспекти на тяхната работа.

 

Кандидатите, достигнали финалната фаза на конкурса, ще станат известни на цялата общност, а победителите ще спечелят освен признание в национален мащаб и ценния трофей, който най-успешните участници ще отнесат със себе си след церемонията по награждаването.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за участие

Klett_Cambridge_awards_LandinfPage_Header.jpg
Etapi.png

ЕТАПИ

Номиниране: Номиниране на училище, учител или директор (14.10. - 15.11.2021 г.).

 

Оценяване: Жури от независими експерти ще оцени кандидатурите, достигнали финалната фаза на конкурса, и ще излъчи по един победител за всяка отделна категория (16.11. - 26.11.2021 г.).

 

Награждаване: Победителите във всяка категория ще бъдат обявени на специална церемония по награждаването (08/09.12.2021 г.).

КАТЕГОРИИ

Годишните награди за образование на Асоциацията на Кеймбридж училищата  в България включват три категории и две специални награди. 

  • Училище на годината

  • Учител на годината

  • Директор на годината

Специални награди на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България:

  • Награда за най-добро представяне на състезанието KGL от училище/школа

  • Награда за иновации / Награда за изключителни постижения в образованието

Category.png
Criteria.png

КРИТЕРИИ

Кандидатури могат да подават работещи в сферата на образованието, индивидуално и групово. Като могат да представят професионални постижения, награди и събития за периода 2019 – 2021 г.

Детайлни критерии за всяка категория научете тук.

КАНДИДАТСТВАНЕ

Кой може да кандидатства:
Кандидатури могат да подават работещи в сферата на образованието, индивидуално и групово.

Срок за кандидатстване:
14.10.-15.11.2021 г.

Registraion.png
jury.png

ЖУРИ

Независимо жури, съставено от 4 утвърдени личности в сферата на образованието, комуникациите и словото, ще оцени кандидатурите.

Критериите за оценяване вижте тук.

ПОБЕДИТЕЛИ

На 9.12.2021 г. в Старосел се състоя официалната церемония по награждаването на победителите.


Вижте победителите и снимка от церемонията
 

Registraion.png
bottom of page