top of page

Важни дати и срокове



На Общото събрание на Асоциацията на 8 декември 2016г. в гр. Ямбол бяха взети важни решения, свързани с предстоящите събития.

1. Срокът за заявяване на участие в националното състезание по английски език през 2017 година е 12 декември 2016 г. Тъй като, изтеглянето на срока за заявяване на участие толкова рано е сериозна промяна, общото събрание взе неформално решение заявления за участие да се приемат до 16 декември!


Внимание! Не е необходимо таксите за участие да се превеждат сега! Съгласно регламента на състезанието това трябва да се направи една седмица преди провеждането на вътрешноучилищния кръг, през февруари 2017 г. Сега очакваме само заявлението за участие на Вашето училище.


2. Националният кръг на състезанието по НЕМСКИ език ще се проведе на 28 януари 2017 г. в София, при домакинството на 19 СУ „Елин Пелин”.


3. Националният кръг на състезанието по АНГЛИЙСКИ език ще се проведе на 18 март 2017 г. в Хасково, в сградите на ФСГ “Атанас Буров” и СУ “Васил Левски”.


Подробности и за двата национални кръга очаквайте в началото на следващата година.


Предстоящата седмица ще бъде уточнен и графикът за семинарите по английски език на гост-лектора от Кеймбридж Пиър Холи в периода 13-17 февруари 2017 г.


До 23 декември продължава предоставянето на безплатните издания срещу бонус-точките на Вашите учители, както и изпращането на мострените бройки от новите ни учебници по английски, немски и руски за 5 клас.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page