top of page

СРЕЩА НА ОТГОВОРНИЦИТЕ

Срещата на отговорниците е доказано успешен, работен формат, по време на който, учители,  представители на училищата-членове, обсъждат основните въпроси свързани с по-доброто преподаване на чужд език, нови методи на обучение, избират теми, време и място за методически семинари, обменят идеи, повишават квалификацията си.

Следващата среща на отговорниците за работа с Асоциацията на Кеймбридж училищата в България ще се проведе на 10.06.2017г. в парк-хотел „Москва”, София за шеста поредна година.

Тази година заедно със срещата представителите на училищата ще имат възможността да вземат участие в обучението „Развиване на умения и компетентности по чужд език, ориентирани към Общата европейска езикова рамка”.

ВАЖНИ ДАТИ

ОБЩО СЪБРАНИЕ

 

Общото събрание е върховният орган на сдружение „Асоциация на Кеймбридж училищата в България” и в него участват всички членове с по един глас.

РЕГИОНАЛНИ КЕЙМБРИДЖ ДНИ

 

През февруари 2017г. издателство КЛЕТ България организира Регионални Кеймбридж Дни в цялата страна. 

Бяха проведени 21 семинарите в 18 града в цялата страна.

Специалени лектори бяха Питър Холи от Кеймбридж и Снежина Георгиева - опитен преподавател и тийчър трейнър.

Cambridge day 2017

Снимки, видеа и коментари от Кеймбридж ден 2017 можете да откриете и във Facebook страницата на Асоциацията

КЕЙМБРИДЖ ДЕН

 

Най-голямото събитиe за учителите по английски в България, организирано от  издателство Клет България.

Денят на Кеймбридж се организира с участието на представители на Британско посолство, Кеймбридж Юнивърсити Прес, Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.
В конференцията взимат участие над 1000 директори и учители от държавни, общински и частни училища, преподаватели от университети и езикови центрове, гости от цялата страна.

bottom of page